Условия за ползване

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост наwww.hinews.bg, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие насобственика на www.hinews.bg, посочване на източника и добавяне на активен линк към www.hinews.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

HiNewsИзползване на RSS емисии. Те съдържат заглавие, автор, снимка и първите 200 (двеста) знака на статията. Те могат да бъдат препубликувани или агрегирани на други сайтове без изрично разрешение. Всяка публикация във формат, различен от уеб сайт изисква писмено разрешение отHiNews. Ако другите сайтове използват прикачената в RSS емисия снимка, тя трябва задължително да е придружена от заглавието, първите 200 знака от текста и автора.

HiNewsправи всичкo възможно, за да поддържа вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски.

HiNewsне носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна наHiNewsза нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.

HiNewsне носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

HiNewsне носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

HiNews не носи отговорност за съдържанието и достоверността на коментарите на външни потребители, създателите на сайта имат право да премахват неприлични или агресивни коментари от външни потребители.